Min dag

Tjaaa :D

Idag var jag och jobbade med pappa ;) det var kul. Vi skulle ta sönder golvet i huset för att lägga nya starka brädor, så när jag står där med kofoten i högsta hugg (ja, jag är duktig) så hittar jag en tidning.

Tidningen var skriven, gissa när, Den 10 augusti 1933...snacka om gammal hahah så jag satte mig ner och läste lite i det. Tänk er att byggarbetarna som byggde på detta huset satt ner och läste tidningen kanske med en kopp kaffe elelr nåt och så kommer jag så många år senare och hittar den :D respelt eller hur ;). I den stod det om en man som hade blivit piskad på ett torg naken, om när tågresorna avgår och vart ifrån, det jag tyckte var roligast var att det stod att man skulle ha en marknad på torget i nässjö, och så sto det alla priser för maten, ett kg nötkött kostade 55-70 öre hahah och ett salladshuvud 5 öre ;) fatta att vi skulle levt livet eller haha.


Jag tyckte iallafall att det var intressant, och så diskuterade jag och pappa lite hur dom hade det när han var ung, historier man bara vill höra om och om igen :D

Jag skulle egentligen ut och gå med Sandra nu, men jag är för trött och seg så vi ska spara det till en annan gång, istället ska jag beställa hem lite böcker från adlibris, och sen ska jag sätta mig ner och skriva en uppsats om den rättspsykiatriskavården i sverige...det ni, kommer bli himla trevligt ;) och en kopp te till det mmm.

Nog babblat för nu...senare tänkte jag lägga upp dagens skratt och idag är det ett skämt hahah.

Ha det bra älsklingar Förresten älskade man inte solen idag eller? den som klagar på värmen i sommar ska ha stryk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0