Kristus har uppstått

Hej :D JAG KOM NYSS HEM :D är jättetrött ska in och lägga mig snart ville bara önska er alla en Glad Påsk och hoppas ni får ett fint år. har suttit på vägen hem och tänkt på hur lycklig jag är över att ha Jesus i mitt liv! han äger :D

Guds kärlek fyller den oändliga rymden. Därför finns ingen brist på kärlek i universum, bara på vår villighet att göra det som krävs för att känna den. Jesus förklarade att vi, för att kunna känna den, måste ”älska Herren, din Gud av hela ditt hjärta ... din själ ... din kraft och ... ditt förstånd, och din nästa som dig själv”. (Luk 10:27)

Känn den människor, och ni kommer må bättre, tro mig, jag har provat, ge Jesus en chans och du kommer känna en stor lycka.

over and out för mig just nu :D vi hörs imorgon.The enemy has been defeated, death couldn't hold You down. We're gonna lift our voices in victory, we're gonna make Your praises loud.

 

 


Skrattet

HAHAHAHAHAH ASSÅ JAG DÖÖÖR


hihi

hej babes :)

Idag har jag jobbat och gått runt munksjön :)

Imon blir det tacobaren med några vänner och sen på eftermiddagen ska vi till götet för att fira påsk. Imon blir det gudtjänst för att det är långfredagen och söndagen med blir nog kul :D förvänta er ingen uppdatering men jag ska få med ett påskinlägg som är sött :)

ska lägga upp ett inlägg med dagens skratt precis efter :)

ha det bra <3RSS 2.0