tro, hopp och kärlek

Hej vänner!
Idag mår jag bättre men jag låter som kvinna som rökt i hela sitt liv alltså, hes som fan haha.

På senare tid så har massa männsikor, runt människor som jag känner, dött. Det vill säga mina vänners vänner mina släktingars släktingar och bara allmänt människor man har träffat någon gång eller pratat med över telefon.
Det är jätte tragiskt men visst jag blir jätte ledsen och så men mitt hopp finns hos Gud. Den människan som dör kommer hamna på ett ställe där den är älskat och mår super bra. Det är det hoppet jag lever med varje dag när jag går till skolan, när jag pluggar och till och med när jag tränar. När jag nu satt och gjorde mitt religionsarbete slog det mig som en blixt, jag som  kristen har ingen tvekan om ett andra liv,men vad tror andra människor på? Vad tröstar de  sig med när någon av deras nära och kära går bort? och även om de säger att man hamnar på ett bättre ställe så finns det en tvekan i deras röst som skrämmer skiten ur mig. skulle aldrig kunna tänka mig att när vi dör så är det slutet, man ligger och ruttnar och glöms bort och generation efter generation kommer och man ligger kvar helt död. Nej och just därför tror jag att detta livet vi lever nu är bara en förberedelse inför det eviga lyckliga livet vi kommer få med Gud och alla våra "döda" när vi själva dör.

När jag var i Libanon i somras växte jag som människa för jag tillbringade 3 dagar med min moster i klostret där hon är nunna, dom tre dagarna jag tillbringade med henne och de andra nunnorna var de bästa någonsin, det fick mig att växa och även om ni inte märkt det så tänker jag på ett helt nytt sätt efter sommarn. jag ser ALLTID det positiva i saker även om det känns som att hela världen rasar samman, jag håller mitt hopp uppe och mitt självförtroende på topp skönhet kommer innifrån och inte utifrån, min tro på Gud är starkare än någonsin och den får mig att kämpa dag in och dag ut. Jag behandlar människor på ett helt annat sätt och mitt band till min familj är så mycket bättre och skolan går bättre än alla andra år. Vet ni varför? Jo för att i somras var det då jag verkligen började tro påen högre makt och ett liv efter döden. Innan var jag rädd, mycket rädd men nu är jag starkare än någonsin och min tro kommer göra att jag förblir stark. Vill bara att ni ska tänka efter och hitta er själva för ett liv utan ett hopp på något bättre är tungt. mycket tungt, fråga mig, jag vet.

Älskar er mina vänner. Puss ta hand om er.

//MichaSå älskade Gud världen all
att han utgav sin ende Son,
att var och en som på honom tror
skall ha ett evigt liv.Kommentarer
Postat av: Daria

Hej gumman & världens bästa person. Jag hoppas du kryar på dig så jag får träffa min ängel snart.. bli bättre nuu!! =) .. Gumman.. Det är sant det du skriver fan <3

2009-03-18 @ 22:14:08
Postat av: Josefin

Fin blogg, kommentera gärna min om du har tid!

Kram, Josse ^^ <3

2009-03-29 @ 14:31:30
URL: http://jjoosefinast.blogg.se/
Postat av: Eliin

Sååå sjukt braa text. saant !! <33

2009-03-31 @ 18:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0