100 dagar kvar....

Japp!!!! idag är det 100 dagar kvar tills STUDENTEN! halleluja tänk att springa up känna vinden i ansiktet och flippa åååhhh va sköönt!

Inte så speciellt mycket hände idag, balinfo, historia, natur och nu sitter jag här och väntar på att åka till a6 med mama ^^

Jag är trött, jävligt trött på allt. Vill ta en sista minuten till nåt varmt land och koppla av men icke. Orsaken till det kan ni hitta på darias blogg haha ;) jävla omogna människor, bajs på er och vet ni vad? jag bryr mig inte längre och vet ni vad mer? Det är deras förlust inte min haha jag överlever.
J
ag är ett uttryck jag vill dela med mig av INGA PROBLEM. Använd det och jag lovar er att ni tar er igenom livet med ett stort leende på läpparna för vet ni vad? livet är för kort för att vara ledsen och oroa sig för saken, utan när du känner dig så stressad inför ett prov, dina föräldrar bråkar, dina syskon är jobbiga så ta ett andetag säg inga problem så lovar jag dig att du får ett leende på läpparna som smittar av sig. Okej mina vänner?


nu ska jag plugga lite latin sen åka


Vi hörs Mwaaahhh älskar er.


Kommentarer
Postat av: DARIA

nu när jag läst igenom din blogg känndes det som jag inte visste någonting, för vet DU vad? Ja trodde jag visste innan ja kom in på din blogg.Cirkelresonemang is in da house,

y'all gotta bounce!! hahahahaha

2009-03-08 @ 22:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0