tro, hopp och kärlek

Hej vänner!
Idag mår jag bättre men jag låter som kvinna som rökt i hela sitt liv alltså, hes som fan haha.

På senare tid så har massa männsikor, runt människor som jag känner, dött. Det vill säga mina vänners vänner mina släktingars släktingar och bara allmänt människor man har träffat någon gång eller pratat med över telefon.
Det är jätte tragiskt men visst jag blir jätte ledsen och så men mitt hopp finns hos Gud. Den människan som dör kommer hamna på ett ställe där den är älskat och mår super bra. Det är det hoppet jag lever med varje dag när jag går till skolan, när jag pluggar och till och med när jag tränar. När jag nu satt och gjorde mitt religionsarbete slog det mig som en blixt, jag som  kristen har ingen tvekan om ett andra liv,men vad tror andra människor på? Vad tröstar de  sig med när någon av deras nära och kära går bort? och även om de säger att man hamnar på ett bättre ställe så finns det en tvekan i deras röst som skrämmer skiten ur mig. skulle aldrig kunna tänka mig att när vi dör så är det slutet, man ligger och ruttnar och glöms bort och generation efter generation kommer och man ligger kvar helt död. Nej och just därför tror jag att detta livet vi lever nu är bara en förberedelse inför det eviga lyckliga livet vi kommer få med Gud och alla våra "döda" när vi själva dör.

När jag var i Libanon i somras växte jag som människa för jag tillbringade 3 dagar med min moster i klostret där hon är nunna, dom tre dagarna jag tillbringade med henne och de andra nunnorna var de bästa någonsin, det fick mig att växa och även om ni inte märkt det så tänker jag på ett helt nytt sätt efter sommarn. jag ser ALLTID det positiva i saker även om det känns som att hela världen rasar samman, jag håller mitt hopp uppe och mitt självförtroende på topp skönhet kommer innifrån och inte utifrån, min tro på Gud är starkare än någonsin och den får mig att kämpa dag in och dag ut. Jag behandlar människor på ett helt annat sätt och mitt band till min familj är så mycket bättre och skolan går bättre än alla andra år. Vet ni varför? Jo för att i somras var det då jag verkligen började tro påen högre makt och ett liv efter döden. Innan var jag rädd, mycket rädd men nu är jag starkare än någonsin och min tro kommer göra att jag förblir stark. Vill bara att ni ska tänka efter och hitta er själva för ett liv utan ett hopp på något bättre är tungt. mycket tungt, fråga mig, jag vet.

Älskar er mina vänner. Puss ta hand om er.

//MichaSå älskade Gud världen all
att han utgav sin ende Son,
att var och en som på honom tror
skall ha ett evigt liv.Sjukling

Heejsan vänner!
Japp micha är sjuk, och det är jävligt jobbigt.
Men aja hoppas ni inte saknade mig fööör mkt i skolan ;);) hur gick klassrådet? något nytt :O
Har legat i soffan hela dagen och kollat på film efter film, först var det skönheten och odjuret, sen 300, sen Click och sist men inte minst hercules:D:D sån softar dag på riktigt. Nu ska jag försöka röra på mitt arsle och göra grönsakssoppa som jag kan äta. Har inte kunnat prata på hela dagen heller så stackars dom som träffar mig imon mohahah ^^ 

Får la önska er en trevlig kväll och på återseende mina vänner ;)

Förresten Sp3c, religionsarbetet, ingår VG-Mvg delen i "jämförelsen" eller är det en egen del, liksom först skriver man vg och mvg och sen skriver man en jämförelse? nee så kan det väl inte vara:S aja tacksam för svar innan jag ska sätta mig ner och skriva ett killer arbete på lågstadie nivå mohaha ;) 

                                                                     

                                                          

Den som skrattar sist, skrattar bäst jag väntar fortfarande på mitt skratt ^^

dööööööödens mat

heeey apor!
Sitter här med utslag runt munnen, orsak? JO! nudlar! mamma hade köpt nudlar från nåt billigt ställe och så skulle jag äta det och det var dötts starkt! jag trodde jag skulle dö jag drack typ 3 liter efteråt. Äckligt starkt var det! usch och fy.

Kort dag i skolan, hade utvecklingssamtal det gick galant! sen efter det fika med älsklingen Daria. Efter det shopping på ICA haha och nu sitter jag här och försöker få min mun att tycka om mig igen....
Blir plugg ikväll och ska även baka lite fasta kakor muuums!

Vi hörs puss ha det bra

// Micha

Disney!


Jag ÄLSKAR disney!! Helt otroligt bra filmer. seriöst roliga, glada, innehåller ett budskap, kärlek, rädsla, sorg ja kan det bli bättre, nej nej och nej. Disney är bara för bäst!


Walt Disney Company grundades den 16 oktober 1923 av bröderna Walt och Roy Disney och sedan dess har massa filmer producerats! Lejonkungen, Aladdin, Hercules, Musse, Skönheten och odjuret, Tarzan jaa you name it!
Vilken är er favorit film? jag kan fan inte välja alla är så braaa! Och deras sånger är helt underbara juh åh. Har suttit och youtubat (ett nytt verb jag använder, facebooka är ett annat) sångerna hela morgonen.
Gå och sätt på en Disney klassiker och bara njut idag. För vädret gör en bara deprimerad och vet ni vad? det botar vilken bakfylla som helst!
Enjoy!!

// Micha

Fortuna caeca est 


100 dagar kvar....

Japp!!!! idag är det 100 dagar kvar tills STUDENTEN! halleluja tänk att springa up känna vinden i ansiktet och flippa åååhhh va sköönt!

Inte så speciellt mycket hände idag, balinfo, historia, natur och nu sitter jag här och väntar på att åka till a6 med mama ^^

Jag är trött, jävligt trött på allt. Vill ta en sista minuten till nåt varmt land och koppla av men icke. Orsaken till det kan ni hitta på darias blogg haha ;) jävla omogna människor, bajs på er och vet ni vad? jag bryr mig inte längre och vet ni vad mer? Det är deras förlust inte min haha jag överlever.
J
ag är ett uttryck jag vill dela med mig av INGA PROBLEM. Använd det och jag lovar er att ni tar er igenom livet med ett stort leende på läpparna för vet ni vad? livet är för kort för att vara ledsen och oroa sig för saken, utan när du känner dig så stressad inför ett prov, dina föräldrar bråkar, dina syskon är jobbiga så ta ett andetag säg inga problem så lovar jag dig att du får ett leende på läpparna som smittar av sig. Okej mina vänner?


nu ska jag plugga lite latin sen åka


Vi hörs Mwaaahhh älskar er.


Ny start!

Shululu alla! (Daria och Elin?) hahah


Har bestämt mig för att börja om med bloggen, tänkte att det skulle vara ett minne sen till efter studenten och komma ihåg allt man gjorde innan:D:D får se hur länge det varar innan jag tröttnar ;)


Dom har veckorna har varit väldigt jobbiga i skolan tror hela Sp3c kan hålla med om det? Massa skit hela tiden åhh men i torsdags var vi o åt på Chili Thai! Mums! Men lukten där ifrån sitter kvar i kläderna fortfarande:O haha sen i fredags var det Naturprov, sen skulle vi programmera om våra hjärnor till filosofi?:O

och det gick juh "" UHM UHM! NOT.


Nu sitter jag och äter Bizer (fågelfrön) och spelar spel. Livet leker :) Är jätte stolt, min kusin har kommit in på Québecs bästa universitet, synd att han inte läser detta:P han skulle inte ens fatta men aja haha :P


Jag, Julia, Maggi och Sandra var på ett medelpass idag på Friskis det gick juh bra men lite besviken på att hon tog avslappningen efter stretchingen :S borde vara tvärtom.Daria gumman jag förstår dig jag hatar också rester :S


take care vi hörs!


Imon är det förresten 100 dagar kvar till studenten:O:O TAAAAGGGGAAAAAA


RSS 2.0