Död före liv?

Heej!

Nu är det så här att jag älskar Criminal Minds, verkligen älskar det. Det är så sjukt bra program, man lär sig jätte mycket och det är så spännande. Har sett typ alla avsnitt, men nu har jag kollat på ett avsnitt på arabisk tv. Med arabisk text haha jätte coolt.

Det avsnittet handlade om en man som var seriemördare och hade dödat jätte många unga kvinnor, han hade fått dödsstraff tillsammans med sin fru som sägs ha dödat deras gemensamma son. Criminal Minds teamet sätts i arbete när polisen upptäcker att mannen kan ha dödat fler kvinnor än vad han uppger. Under teamets arbete kommer det inte bara fram att det är många fler kvinnor utan att kvinnan som hade fått dödsstraff, kan vara oskyldig.

Efter många intervjuer och bevisletande så kommer teamet fram till att kvinnan är oskyldig. Sonen är inte död, han är i säkerhet hos en rik familj. Hon hade lämnat bort sin son för att mannen inte skulle skada honom sen uppgett att hon mördat sonen.

Men, hon erkänner inte det, varför? Hon är rädd att hennes son ska få reda på vem hans pappa är och vilket monster pappan är. Så kvinnan väljer att dö framför att hennes sons själ ska dö. 
Är det egoism att sonen inte får träffa sin riktiga mamma, för hon är trots allt oskyldig eller är det kärlek till sonen som mamman väljer död före liv.


Det är till var och en att tycka och tänka själv. För visst har alla barn rätt till att veta vem ens pappa och mamma är men jag tycker det finns gränser, jag vet iallafall att jag inte skulle vilja veta att jag är adopterad om min pappa är ett monster som dödar unga kvinnor. Visst är det synd att sonen får leva utan att veta att hans riktiga mamma räddade honom, men vad är det man säger, det man inte vet skadas man inte av. Är det rätt? Välj själv.


// Micha


Amor vincit omnia. 

[11]

Kommentarer
Postat av: georgie.

Hahaha.. du skriver så gulligt! ^^

2008-06-20 @ 15:47:34
URL: http://boii.blogg.se/
Postat av: elize

micha du skriver så bra, man blir intresserad att läsa :D, min kusin d :D<3

2008-06-21 @ 11:37:40
Postat av: Jennifer

oooh, bra skrivet Mich :). Jag tycker att mamman var oerhört stark, men o andra sidan så hade hon väl bara kunnat ljuga om pappan istället? Och tagit hand om sonen själv... :)

2008-06-21 @ 12:06:16
URL: http://enni.blogg.se/
Postat av: Annie

Japp, waynes är S V I N D Y R T !!!

2008-06-27 @ 00:01:00
URL: http://medelicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0