SUPRISE, SUPRISE!Hellu. Daria här. Jag har tjuvat michas blogg för en stund, för jag måste skriva en sak till er alla.
eftersom jag inte har blogg längre så når jag ut bättre här ;)

saken är den, att jag vill bara tacka dig micha för alla stunder du gett mig. du är helt underbar.
du är en utav de få vänner man har nära hjärtat & en utav de få människor värt att lita på & öppna sig för.
och det bästa utav allt är att du är min vän. 

december månad nu, snart ett nytt år. ännu ett år som passerar oss förbi med många minnen och ännu fler stunder
av skratt. men främst är det vårt år. 2009, balen, studenten, fler 18 års fester och självklart en härlig sommar.
vad händer sen? sen splittras vi! jag går min väg och ni er. även om vi gör det vill jag att du ska veta att jag alltid kommer finnas där. alltid. en liten bit bort, en telefonsignal bort eller bara ett litet sms bort. jag kommer alltid finnas där för dig.

när vi var mindre, sisådär gick i 4an och inte visste vad livet handlade om så förstog vi inte heller vad vänskap innebar.
men här sitter jag, 8år senare och tackar gud att jag funnit dig i mitt liv. du räddar mig ur varje situation jag lyckas hamna i, varesig dem är bra eller inte :p och det är inte många vänner, eller ja, personer man kan bli räddade av. men du är min person, min skyddsängel. min person, som ringer mig sent om kvällarna och berättar för mig varför jag inte bör oroa mig. MIN person! alla har en person och micha, du är min.

och för att inte tala om ditt vackra skratt som vi alla inte kan få nog av. du lyser upp hela universum på en sekund.
även med de mest gråtfärdiga ögonen kan du få en annan människa att må bra, även då! och det tackar jag dig för.

och jag tackar dig för att du finns i mitt liv, medgångar som motgångar.
för det mina vänner, det kallar jag en riktig vän!

love you sis

Paus

Tar paus i pluggandet. Seriöst jag pallar inte detta det är så sjukt mycket i psykologin:O man ba wtf!!!!! kolla bara alla jävla personer vi ska kunna. ger mig hjärnsläpp på 0,002 sekunder jag lovar. Usch vad jag är sur :(:(:@ palla människor säger jag bara,

FÖRRESTEN tänkte dela detta med er: Idag när jag och Daria frågade Barbro en fråga:O så fick vi ett direkt svar!!!! helt amazing. she is soo funny haha men provet åt helvete.
Aja ville bara klaga:P nu blinkar msn rutorna ilsket fan vad poppis jag blev helt plötsligt. och jaa jag sa poppis nåt fel eller? nej tänkte väl det haha

Hoppas Hv vinner förresten en gång till

och daria min kusin elin vill ha din hjälp;);) PUSS

// Micha

Apelsin

Heeej!!

Uppsala igår! Very nice bästa klassresan ever hahaha Sp3c fattar varför:P eller vi "bak i bussen" gör haha.

Anledning till att jag skriver är att jag åt världens godaste apelsin nyss, ville inte att den skulle ta slut den var så otroligt god. seriöst jag njöt från första tuggan till sista:( och nu är jag sur för den tog slut. ville baar dokumentera detta fantastiska moment.
Vi ses ha det bra!
// Micha

Min dag

Shululululu

Allt bra?
med mig är det toppen nu är det inget kvar att göra denna veckan förutom franskan skit bra!! och vad skönt det känns att ha gjort svenska talet idag! det gick ganska bra och det var skit kul att tala i talarstolen erkänn?

haha efter det latinläxprov! det gick oxå bra hade inte pluggat ett piss och kunde allt. mycket bra haha;) Nu är iallafall Latin B avklarad!! hur känns det Sp3c? hell yeah vi äger!

Imon ska vi handla, och får träffa Daria också har saknat dig gumman (K).
Varför vi ska handla är för att på onsdag då är det UPPSALA!!!!!!!! YEEEEEEYYYY kommer bli sååååå kul!! tagga sp3c!!! Nu ska jag vänta på prison break och plugga psykologi? eller? nej usch.
// Micha

RSS 2.0